View Single Post
Staro 22.03.2007., 15:20   #1
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
zahtjevi poslodavaca

Pitam se tko radi u kadrovskoj sluzbi kad citam oglase za posao ili je to neki mazohista izmislio tako da se moze smijati sam sa sobom.

Nastranu sto svi bombaju sa godinama iskustva kao da je to neka pizdarija npr 6 ili vise godina profesionalnog radnog iskustva na trazenoj poziciji ( naravno dokumentiranog ) . pa da imam 6 godina iskustva zar bi jos uvijek radio na toj poziciji i trazio posao u tvojoj djamahiliji.

onda pogledajte ovo za obicni posao odrzavanja 3 razine npr Desktop support line 3 ovi iz kadrovske bubnu svega sto ga se sjete ja mislim da to googlaju pa samo dopisuju WINDOWS XP/2000/2003/ACTIVE DIRECTORY/WLAN/LAN/HARDWARE ajde da tu stanemo, ali ne slusajte sad nastavak UNIX/ kao da je rekao casa vode jel a onda EXCHANGE/SQL/MS ACCESS/CITRIX

i na kraju dobro poznavanje LINUXA, ja neznam sto njemu znaci dobro ali ja smatram da moje poznavanje windowsa jos nije takvo da ga mogu pred nekim kao sto je RAK nazvati dobrim a kamoli da se razbacujem s time u zivotopisu.

da ne govorim nastavak

Kako osoba za ovaj posao mora imati razvijene multi jeli technobable komunikacijske vjestine suradivati na vise echoniner sistem gama nekih podsvijesnih razina sa svojim kolegama.

sta sve nece izvaljat nakraju ce taj posao dobiti neki sto smrdi na curry koji nezna preci preko ceste a kamoli da ispuni te njihove zahtjeve za supercovjeka
gospar je offline   Reply With Quote