Ime threada se nekako uklapa za moje pitanje, koje bih postavio ovdje (također se tiče potrošnje struje).
U sobi imam samo dvije zidne utičnice i iz jedne ide produžni sa 5 utičnica a iz druge produžni sa 3. Taj sa 3 bi se mogao zamijeniti sa jednim od više utičnica, ALI zidna utičnica je iza jednog velikog i teškog ormara...
U jednu od tih produžnih bi išao jedan komp koji bi radio 24/7 (Cely D 336, 512 MB DDR2 RAM-a, X300 Radeonka, 2 SCSI 10k RPM diska).
U produžni sa 5 utičnica su ukopčani: CRT televizor, VHS (ili Sony PS2), Logitech X230, kabelski modem, stolna lampa od 40W. U ovaj od 3 ide konfa (čije djelove možete pogledati u Moj Komp) te CRT monitor SyncMaster 793s (tu i tamo se možda ukopča pegla, printer ili lampa u 3. utičnicu koja je većinom slobodna).
Pitanje je: u koji produžni bi bilo najbolje ukopčati tog Celya + modem ili router (ovisi što će već imati)? Može li se u produžni od 3 utičnice ukopčati još jedan od 3 po mogućnosti utičnice i da je UPS? Ili taj od 5 zamijeniti sa nekim sa više utičnica (ima li takvih)? I zadnje, postoji li značajna šansa od požara?