Citiraj:
Autor Sam Fischer
Jao...OK. Rekao si u 5. 210? Ajmo pretpostavit da je to na 4500-5000 rpm. I da je masina , DIZEL masina pri tom radu necujna? Daj ajde....Ili imas problema sa sluhom ili ta famozna toyota ima neku uber-bolesnu zvucnu izolaciju.
Ti gledas na iskustvu sa tim Saab-om. OK, shvacam te skroz.
Ali kod ove Vectre nema ni tragova takivim pojavama, mislim nije sad da je necujno itd, auto radi fino i uglađeno, nema primjedbi. Da se nesto trese-nikako. Eto ne znam stvarno, mozes tvrdit sto god hoces za taj motor, ali on je hvaljen na sve strane kolko je meni poznato u tom području, baš alfin 1.9 JTD sa 150 ks.
Mozda nesto sa Saabom nije u redu...Sta ja znam, nosac motora, getriba whatever
E da, kolko si uspio toyu navuc u 6. do ibera?
Evo mi na autoputu neki dan prema Sl. brodu, stari navuko 240 
I bas kao sto kaze kolega, na vecim okretajima se normalno cuje i motor, ali bas se lijepo i cuje ficukanje turbine 
|
Da,putpuno nečujan i tih dizel

d-4d 2200cc 150ks,vjerovao ili ne,mnogi nisu ni skužili da je dizel...točnije,ostali su iznenađeni...kad auto miruje,stvarno se moraš koncentrirat da bi skužio da se radi o dizelašu.U vožnji se čuje turbina dosta,a lagano "brundanje" čuješ tek kad pustiš i ponovno daš gas,dok se ne turbina ne otvori...
Vozio sam dosta dizela,ovo je daleko najsavršenija dizel mašina na koju sam naišao...
Što se maksimalne brzine tiče,blokada na 235kmh...ali auto stvarno ima puno snage,vraća se na maksimalnu vrlo lako i kad izgubi na brzini,100% sam uvjeren da nema te blokade da bi išao još,jer 235kmh radi na 4800 okretaja...a osjetiš lakoću dostizanja 220-230kmh...
RI-ZG stižem u 50min do naplatnih kučica...što je brže nego s Passatom s kojim sam jednom došao za 55min,ali imao je čip na cca 170ks...
Eh,da...toyota zna popit i 13l kad je tako stiščem...što je puno!