Gle, ja tebe uopće ne *****, a uopće se ne sjećam o kakvom Kingmaxu pričaš i kad je uopće bio taj thread.
Ne govorim ovdje o grey to grey (uostalom ne postoji 2ms black to black ili black to white monitor tako da ne znam zašto spominješ grey to grey).
Pitao sam te jednostavno pitanje - na koji način si mjerio response time kod monitora, budući da me zanima, uopće ne shvaćam zašto si sad poludio od jednom??
No, da se vratimo na temu - ti kažeš da na nekom monitoru (za kojeg ne znaš koji je proizvođač n model) postoji ghosting, iako je frend kupovao baš da bude 8ms - što želiš time reći? Frend je vidio u specifikacijama da piše 8ms i kupio monitor, a na kraju je na njemu bilo ghostinga, i time upravo potvrđuješ ono što ja govorim - specifikacije monitora su marketing i nema smisla temeljiti odabir monitora na specifikacijama.
Neki monitori kojima u specifikacijama piše 8ms imaju bolji response time od nekih kojima piše 2ms, i usporedba nekoliko modela na temelju njihovih specifikacija je ćorav posao, a ja sam ti samo htio pomoći pri odabiru što bolje monitora za tvoje potrebe i što dobijem - ti me odjednom napadneš. Super.