View Single Post
Staro 22.03.2007., 09:41   #2
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo, ja imam doticnu asusicu (M2N-E) pa da ti malo pomognem. Moje impresije: maticna je stvarno super glede "normalne" upotrebe, mislim stabilna je, tiha je - pasivno hladenje, a i stvarno opako izgleda... Ali ako mislis overclock raditi ne bi ti ju preporucio i to iz vise razloga:
1. i osnovno je da nemam sanse da znas koliko ti je volti na procu, jer u biosu ti kaze jednu voltazu, asus probe (koji je by the way original asus program koji bi morao pokazivati voltazu identicnu u biosu) pokazuje neku sasvim drugu voltazu, a svi drugi programi za mjerenje voltaze pokazuju nesto sasvim trece, tako da bi osobno mirne duse zakljucio da nesto definitivno ne stima - sto bi se cisto laicki procitalo - mozes namjestiti jednu voltazu a zapravo je neka 100-ta i sprzis proc.
2. voltaza na ramu - samo jedna rijec - koma. Maticna nemoze isprditi preko 1.95V (vjerovao ili ne ), tako da o ram overclocku mozes zaboraviti

Eto toliko od mene...
Igorr je offline   Reply With Quote