View Single Post
Staro 22.03.2007., 07:26   #691
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Gle Hamm,stvarno mi već zvuči kao da ti plaćaju za propagandu,smiješno ali ono...
Ajmo to uzeti ovako - više je parametara - donwnload danju; "flat 1Mbps veze po noći" ; ping itd... Na t-comu (đubru) dobiješ što plaćaš,skupi jesu i sve to,mrzim ih i ja,ali tako je kako je...
A ovi ti reklamiraju ono što ne dobiješ! Amen,tu je svakoj raspravi po meni kraj...mene ne zanima koliko ću uspiti skinuti nego samo onoliko koliko bih teoretski mogao skinuti sa 1Mbps vezom po noći,i bez ikakvih p2p ograničenja i limita,te naročitih usporavanja...pa čak i po http-u...tako da neka se udostoje i skuliraju i naprave to. Krajnjeg korisnika ne zanima dali je to do njihove konekcije po infrastrukturi od T-coma ili do njih i samog trafic shapinga ili čega već...ne radi kako treba...

Budući ne skidam neznam šta sa neta,ostajem na t-comu dok kod ne bude kako treba na Optimi,jer vidim da ni OptiDSL ne ide bajno iako ide preko njihovog zakupa u DTK optičkoj infrastrukturi;ili dok mi ne bude dostupan AMIS 2 u 1...ili nešto treće,nebitno. Uglavnom da sve bude kako se ono kaže,po propisu i kako Bog zapovijeda...

Optima mi "daje Ferrari" šatro i primjera radi,koji po noći može da ide na plin - ali nemože uzvuć ako pored mene od 120kg sjedne i neka cura iznad 65kg... Mislim smiješno ali u ovj našoj socijalnoj bla-bla moram prevodit pa makar sam sebi na neke najbanalnije i najblesavije načine....svuda smo zakinuti i amen...

Eto,mislim da sam u pravu,ako šta ne štima daj na PM da ne spammamo previše.
El fakat i ti si već bar 5 puta navodio za to koliko se "ipak može uspjeti skinuti"... tako da sam puko...NHF

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote