View Single Post
Staro 22.03.2007., 01:09   #9
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
A po čemu klasificiraš odlične od drugih monitora?
Ok, igra riječi, no ako netko u boldu napiše kako je taj model ODLIČAN monitor lako može navesti nekog da dobije krivi zaključak. "Odličan" je 5, vrlo dobar je 4, dobar 3 itd., a taj Philips model jednostavno nije monitor za ocjenu 5, nikako. Eventualno bi se moglo reći kako je to odličan monitor za lower class TN monitor, no samo reći "Philips 190X7FB je odličan monitor", k tome i u bold fontu je malo too much.

Dakle, kao što sam već rekao - taj monitor je ok za 19" TN monitor, i definitivno bolji izbor od 19" Samsunga iz "N" ili "B" linije, no nije "odličan".

Mislim ako ćemo tako početi rangirati proizvode kuda ćemo doći? Za neki ok monitor trebat ćemo onda napisati "to je mega ultra perfektno strasno dobro izvrsno nadasve odličan monitor" - mislim da je jednostavnije onda ovakve monitore definirati kao "ok", ili "dobar za te novce", ili eventualno (ako se već mora upotri***iti izraz "odličan") "odličan naspram drugih 19" monitora s TN matricom" itd., a pojam "odličan" ostaviti za proizvode koji to stvarno zaslužuju.

Btw. pun ti je PM, nikako mi ne može proći odgovor na onu poruku od jučer
gorluk je offline   Reply With Quote