Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Mašina je ista,iako je Saab još dodatno malo "upicani",ali trese,pogotovo pod kuplungom i kad je na visokim okretajima...
Čisto usporedbe radi u 5.oj Saab ide max 195-200kmh i imaš filing da ce se sve razletit,dok Toyota s doduše 300cc više ali isto ks 210kmh i ne sjetis se prebacit u 6.u jer je mašina nečujna...
Prije nje sam imao TDI-a 130ks,bio je puno mirniji...čak je bio i čipan na 170ks...
Opel je danas puno bolji nego ranije,ali jednostavno me ta mašina nije oduševila... (a ni ostale opelove,s obzirom na konje prespori su to auti...npr.benzin 200ks itd)
|
Jao...OK. Rekao si u 5. 210? Ajmo pretpostavit da je to na 4500-5000 rpm. I da je masina , DIZEL masina pri tom radu necujna? Daj ajde....Ili imas problema sa sluhom ili ta famozna toyota ima neku uber-bolesnu zvucnu izolaciju.
Ti gledas na iskustvu sa tim Saab-om. OK, shvacam te skroz.
Ali kod ove Vectre nema ni tragova takivim pojavama, mislim nije sad da je necujno itd, auto radi fino i uglađeno, nema primjedbi. Da se nesto trese-nikako. Eto ne znam stvarno, mozes tvrdit sto god hoces za taj motor, ali on je hvaljen na sve strane kolko je meni poznato u tom području, baš alfin 1.9 JTD sa 150 ks.
Mozda nesto sa Saabom nije u redu...Sta ja znam, nosac motora, getriba whatever
E da, kolko si uspio toyu navuc u 6. do ibera?
Evo mi na autoputu neki dan prema Sl. brodu, stari navuko 240

I bas kao sto kaze kolega, na vecim okretajima se normalno cuje i motor, ali bas se lijepo i cuje ficukanje turbine