View Single Post
Staro 22.03.2007., 00:25   #22
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
A to ti nije ništa čudno.
Znaš i sam kakve ljude dobiješ kad nazoveš 0800 9000 i koliko ti ljudi znaju o bilo čemu. I šta je onda čudno kad ti tako nešto naprave.
Ljudi na 0800 9000 su studenti koji su prošli "obuku" u HTu ( koja je debilna) i rade po debilnom kompjuterksom programu. Iako HT traži napredno znajnej rčaunala znanje se sastoji od ovoga:
1. odlomak u wordu koji ima italic i bold slova te je u drugom redu za jedan tab pomaknut prepisat točno onak kak je na papiru i to sejvat
2. U excelu napisat nekoliko brojeva jedne ispod drugih i na kraju i funkcijom zbrojiti
3.u Outlooku ili OE moraš znat kak se piše novi mail i u taj mail moraš attachirat onaj word file
4.Internet uz pomoć neke tražilice moraš znat pronać site firme i otvoriti ga.

to je ono kaj se traži za VIPovu službu za korisnike kao i za ostale. Tolko o 0800 9000.

Buraz od moje cure dela U Cronetu na koriničkoj službi i veli da je "obuka" živi užas, program je tu samo da ti omogući nadoplatu i prosljeđivanje krupmnijih problema tehničkoj službi, a ostali problemi se riješavaju po .doc fileu u kojem su navedeni postupci kod problema.

Vjerujem da je na 0800 9000 još lošije.

@jelc
Kaj se tiče anketara, i sam radim taj posao (14-21h) i nije nimalo zabavan, da bi napravi nekih 25 anketa moraš okrenut jedno 600-700 brojeva i još ti supervizor sere ak nemaš dovoljno biranih brojeva, stoga molim malo razumjevanja za te jadne ljude. Plaća je loša i neke agencije znaju po 4 mjeseca ne platiti i još uz to imaju ogromne ankete.

Kaj se tiče pak svojevoljne promjene broja, uopće me ne čudi, kad su dozlaboga neorganizirani i nitko ne zna kaj treba raditi i navikli su se na sistem kaj te briga tak i tak smo jedini.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote