Philips 190B7CS
Kupio ga prije par dana u Links-u. Monitor je bolji od svih izlozenih (ukljucujuci neke philipse i samsunge, kao i hvaljeno
smeće 913BF). Ne zelim nikoga uvrijediti, tamo je bio 713BF a slika na njemu je ocajna. Takoder sam vidio i SM 205BW...katastrofa. Uzmi u obzir da ti Samsung ne daje garanciju na mrtve piksele, a ako daje onda je to samo na bijele...kaj ako ti se pojave crveni ili crni ili koji vec...???
Ovaj model philipsa ima 36 mj. garancije, sa time dobis i garanciju na bilo koji losi piksel. Takoder, u Links servisu, posto sam tamo bio i danas :-D, su mi rekli da im se taj model nikada nije vratio...pa sami procjenite. Kosta cca 2050kn, cash. Odi tamo i neka ti otvore monitor i prikopcaju pa pogledaj razliku slike izmedu shit modela samsunga i ovog philipsa...mislim da ako kazem da sam uzeo monitor cim sam vidio kakvu sliku ima...sve kazem.
Najveca razlika izmedu monitora koju odmah zamjetite je osvjetljenost slike. Samsung ima sliku toliko tamnu sa brightness na 100% da je to koma gledati, da stavite crnca ispred neke crne pozadine vi tog crnca nebi primjetili...kao sto niti necete pola toga vidjeti dok je slika ili film sniman u mraku...ja sam vas upozorio. Znam o cemu pricam jer sam imao istih problema sa TV-om.
Na Philipsu drzim brightness na 45% i jos je pre-svijetli. Pa sad...tko kak voli nek izvoli.
Takoder, zahvaljujem frendu(zna koji je) kaj mi je preporucio Philipsa.
Napomena: Sa tim monitorom dobis analogni dakle VGA kabel pa si moras jos kupiti DVI-D na DVI-D kabel. Od 2m kosta 53kn
i jos dobis garanciju na kabel 12 mj. Bolest.
Na monitoru imas zvucnike(stereo!:-)), prikljucak za slusalice, prikljucak za USB. Monitor se da tiltati(neki SM modeli se nedaju...tuzno) na bilo koju stranu a da se i spustati i dizati...sve u svemu, jos jedan dio HW-a za kojim ne zalim niti kune. Topla preporuka svima koji su potrazi za HEBENIM LCD monitorom!
Za pivu

vam dam da dodete k meni i vidite monitor u akciji!
LP, Mladen