Citiraj:
Autor Codiac-
Cek ti si navikao na to da ti promjene broj prekrse neznam koliko zakona i jos da ti kazu da ces mjesec dana cekati svoj stari broj. Ja neznam na sta si ti navikao al nekima telefon osim u privatne treba i u poslovne svrhe tako da kada budes bio u takvoj situaciji vidjeti cemo tko je imao glup reply...
I da nisam navikao na to da mi netko zamjeni broj neobavjesti me o tome i kaze mi da cu cekati mjesec dana da mi vrate broj.... ak ti jesi zao mi te...
sto se tice brisanja di ja to nisam postivao pravila da mi se post pobrise ? malo si mi se uzivio u moderatorske ovlasti...
|
pa ja nevidim nigdje da sam ja rekao da je potez od t-coma ok, rekao sam da je kretenizam tak da ovo što ti kažeš ne stoji.
ja sam se samo bunim s mojim pretjeranim moderatorskim ovlastima protiv tvog bezveznog posta di nisi napiso niš pametno osim što si spomeno da bi im se ti odmah naj.... majke onako odma s vrata, a takvi stavovi su totalno glupi pa makar i u takvim situacijama kao što je ova.
Syss je reagirao pravilno i primjereno unatoč njihovoj gluposti pa se onda ugledaj na njega, a pošto ti neznaš šta ja radim inače neznaš ni koliko mi treba telefon, a upravo sam telefon čeko 7 mjeseci u novoj kući kumio molio plaćo cuge pa su mi ga nekako i dovukli, tako da nekda i ljepa riječ vrata otvara. tak da ono ak si poslovan čovjek i s ***.... majke komuniciraš sa svima koji neš naprave krivo, persu . za mene je ovdje EOD neću spamat temu pojašnjavajući bonton.