Gle to ti TweakXP nije mogao napraviti, TweakXP samo defragmentira boot file-ove, on apsolutno ništa ne briše! Ne znam dali si još kaj koristio na tom programu ali ja sam lijepo rekao da je program isključivo za taj defragment dobar, ostale opcije u tom programu nisu od prevelike važnosti jer sam ih uglavnom pokrio u vodiču!
Kod tebe može biti problem neki virus, probaj u safe modu skenirati komp i sa SpyBotom (ili AdAware SE-om) i sa Anti Virusnim programom!
Niti jedna optimizacija u vidiču ne može naštetiti ili obrisati file od windowsa. Znam jer iste optimizacije koje sam opisao radim na 4 različita kompa i nikad nije bilo nikakvih problema!
EDIT: Hvala Stripy na linku, budem i to malo proučio, možda ima kaj korisnog
EDIT EDITA: Pogledao sam ovaj vodič (više preletio neg detaljno pogledao) i stvarno je ogroman i vidi se da je kvalitetan! Ali mislim da nema potrebe za tolikim tekstom, taj vodič je rađen baš za totalne početnike tak da ga i noobovi mogu razumjeti
Ali sve u svemu, stavit ću ga među linkove u drugom postu pa nek se nađe jer ipak je vodič vrhunske kvalitete!
Hvala Stripy! Pozdrav!