View Single Post
Staro 21.03.2007., 15:50   #6
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Oblivion Pregled postova
Pozdrav! Imam njihovu kabelsku i po tom pitanju su OK. Samo, kad sam se raspitivao za internet, to je bilo još u debelim povojima i nitko [ponavljam NITKO] mi u Kermanu nije bio spreman malo detaljnije ispričati o njihovom FLAT internetu.

To je trajalo par mjeseci, a ja to poput pravog dnld junkie-a nisam mogao čekati pa sam potpisao ugovor s T-vragom, na godinu dana. I požalih... kod Kermana izgleda da je cijena super. Samo mislim da ako uzimaš internet da moraš uzeti i njihovu DVB-C pretplatu, a ne samo anlaognu? Nisam siguran ali mislim da je tako. Koliko znam, ta pretplata za DVB-C tv nije nešto skuplja, (cca. 60-ak kuna) ali se dobije njihov uređaj koji je nužan za gledanje. Naglasio bih i da je takav broadcasting kodiran sa nekim njihovim coderom, pa neznam koliko je jednostavno isti "prilagoditi" za gledanje na kompu.

U svakom slučaju, ugovor sa T-Vragom me spriječava da prijeđem na ovo, iako bih to danas sigurno napravio.

ps. Lokacija, Lanište. U koliko kvartova uopće ima Kerman-a?
Mislim da nisi promašio što si potpisao s t-vragom jer sumnjam da će ova kermanova usluga interneta tako brzo u pogon.
ojpi je offline   Reply With Quote