View Single Post
Staro 21.03.2007., 00:51   #6
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo, umjesto da ti odgovorim na glazbenom forumu, mogu i ovdje

Bio sam vlasnik Sonor Force 2001 serije, odličan bubanj za taj novac, fini topli zvuk i sustain. Inače, Sonor mi je najdraži brand^^ Trenutna Force serija je odlična, čisti birch (breza) shellovi na seriji 2005, i maple na 3005. Odlična kupovina i ima ih dosta po oglasnicima za super lovu. Dalje, za neki solidan zvuk lovi Tama Rockstar, Rockstar Custom, nove serije baš ne znam, ali sumnjam da je veliki pomak (uloženo dobiveno). Yamahu Stage Custom ne volim, ali praktički je to najčešći bubanj kod nas (niža srednja klasa, naravno). Premier Cabria je isto ok, ali imho, ispod Sonora i Tama-a koje sam naveo. Artist serija je odlična, i dosta povoljna sad.

Ok shopovi su Etida (dosta velik popust na Premier bubnjeve, zatim jedan shop na Jarunu (tamo sam svoje davno kupio i nemrem se sjetit imena, mislim da je podružnica Rainbow shopova, drže Sonore i Tamu brijem). Relativno nov dućan Music Centar se nalazi u Zagorskoj ulici, tamo bih prvo otišao pogledati novi bubanj.

Prvo kreni s oglasnikom, onda Music Centar u Zagorskoj ulici (Sonor), zatim Etida kod Velesajma (Premier). Na kraju Rainbow u Vlaškoj pogledaj, ima svega, od Pacifica, DW-a pa nadalje.