Citiraj:
Autor komer
nisi me skuzio,a nit sam aj to napisao da bude razumljivo....ovak neko pukne cifru za bartona 300+kn,ja sam bure baruta,a i vecina koja bi nesto napisala ali se suzdrzava da nis ne napise....jedino mi u ovakvim situacijama dobro dolazi da nemogu nista napisat u threadu...jos kaj je fora,uglavnom po forumima ako se nesto ne proda za 2 dana spusta se cijena,tu kod nas prode 5 mjeseci,oglas se ne obrise i posaljes pm u vezi cijene,ono ista je ko i prije 5 mjeseci???wtf....
|
Slušaj, ja znam da se ponekada teško kontrolirati oko takvih stvari, ali hebemu, moramo se svi skupa kontrolirati
Ja čak niti ne reagiram kada netko fino i pristojno čovjeka uputi da mu je cijena previsoka, da mu link na dućan i sve super. Ali važno je to na lijep način reći, bio on član star 5 godina, ili neki star 2 mjeseca ili manje. Ali eto, danas je jedan thread dobio lock jer prodavač nije htio spustiti cijenu ispod nabavne u dućanu čak i nakon lijepog i pristojnog upozorenja korisnika foruma. Jedno je ne znati pa lupiti cijenu, ali drugo je tupiti po svojem. Da je spustio cijenu za 20kn (jer predmet je nov u ambalaži, a pitanje je dal ima garanciju), ne bih ništa rekao i nitko ne bi imao pravo mu prigovoriti.
Najteže je, ruku na srce, procjeniti stvari kojih više nema u dućanu - no smatram (a sada, sigurno se netko ne slaže sa mnom) da kod takvih slučajeva jednostavno - cijena je ona koja je odlučena od strane prodavača. Svaki komentar je nepotreban.
Ako je netko zainteresiran za taj procesor, uvijek ali baš uvijek može pitati lijepo na forumu da li se taj, Barton naprimjer, isplati kupiti (ne navoditi link na tržnicu, nego jednostavni pitati kao da si vidio oglas na newsima ili oglasniku).
Mislim da se nitko neće ljutiti na njega.
Ja smatram da je najvažnija komunikacija i način pisanja. Od tuda odmah dobiješ 50% informacija kakva je tko osoba, po njegovim postovima.