View Single Post
Staro 20.03.2007., 17:56   #37
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
tor,kak mozes ti uopce napisat da nemozes nista a mod si,pa hemebu misa
Nisi me pokopčao, naravno da ga mogu i banam ga kada se netko sjeti i prijavi post, ili kad moderator reagira itd. Nije stvar u tome, već je stvar u tome kako spriječiti gomilanje idiota koji dođu na tržnicu s namjerom da nekoga s***u, prodaju muda pod bubrege itd. Sasječ stvar u korijenu. Jer jednom kada se to izmakne kontroli teško je onda vračati stvari na početak. Ovo sad je bezveze, ne bih nazvao van kontorle ali da nije OK nije. I to su generalno krivi korisnici koji i kad vide da post nije nikako po pravilima ne reagiraju, dođe neki novi koji i ne zna kako stvari hodaju i dok moderator vidi to sve - stvar je već poodavno u OT ili što ja znam već....
No, ako nikako drugačije ne ide - lock, brisanje, ban za tvrdoglave itd. Tržnica bi trebala biti privilegija cijelog foruma i njegovih članova a ne plac za dilanje krumpira, ne može se ovdje prodavati muda pod bubrege.
I ono što je Vuco rekao, teško je procijeniti kada je neka stvar precijenjena. Ne može doći moderator i zatvoriti topic ako u njemu netko nudi stvar 40-50% iznad cijene. To jednostavno nema smisla. Kao što ne bi imalo smisla da se sjati pola foruma na njega i popljuje ga da mu je cijena ovakva ili onakva. Generalno, trebao bi svatko moći ponuditi što hoće po kojoj cijeni hoće - ima li ta roba kupca i po kojoj cijeni odlučuje - vidi vraga, kupac. Tako da ne vidim tu velikih problema.
tor je offline   Reply With Quote