View Single Post
Staro 20.03.2007., 16:55   #35
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Momci, nadopuna pravila su u fazi razrade
Bit će iznenađenja pomalo, nekih novina, ali netko tko je do sada radio po pravilima neće imati nikakve nove probleme, dapače, pregledavanje tržnice će biti bolje (trebalo bi, makar ima dosta ekipe koja ne čita pravila). Kazne bi za ponašanje mogle biti poprilično drastične...
Ali opet ponavljam, tko do sada nije imao problema (jer je čitao pravila i njih se pridržavao, pogotovo oko naslova i podataka o predmetu koji se prodaje) neće imati nikakvih problema

No, s jednim se baš i ne slažem što si rekao:
Citiraj:
ne zanimaju me mobilci za 350kn,nekakve socket a ploce za 350kn i takve stvari...ako vi modovi necete tome stat na kraj,ko onda hoce?
Ovo je poprilično teško za definirati kako se ponašati u ovakvoj situaciji. Ne možemo članu koji je sve napisao by the book izbrisati takav thread ili nešta slično tome. Ja se slažem da jedan mobilac ne može biti cijenom isti kao npr. Venice 3000+, ali opet, netko tko će kupovati tog mobilca po 350kn neće morati kupovati možda i novu MBO i memoriju i šta ti ja sve znam.
Naravno, komentiranje cijena je zabranjeno.

Razumiješ ? A i ako se dobro sjećam, mobilac ili neki barton je veoma brzo otišao za 300kn na tržnici, skupa sa matičnom. To ipak nešta govori, zar ne ?
Vuco je offline   Reply With Quote