View Single Post
Staro 20.03.2007., 16:08   #9
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Čudan problem. Zvuči mi kao da je pržilica "skočila" u PIO mod, usporila snimanje na 2x i zblokirala sve ostalo. Jesi provjerio DMA status neposredno nakon tog snimanja (ili si htio reći da inače radi u UDMA4 modu)? To ti se dogodilo samo s jednim medijem, i više se ne događa?
Provjerio sam neposredno nakon snimanja, prva stvar koju sam napravio.

Kao što sam rekao, do sad je pržilica radila odlično, svaki dan snimam nekoliko medija i nikad nije bilo problema i snima se uvijek jako brzo.

Još nisam probao snimati nakon toga, probat ću danas, pa ću vidjeti kako se sad ponaša.

to Dngy: kao što sam rekao - i meni je DVR-111D radio bez ikakvih problema, a paralelno bih radio hrpu stvari. Ovo je prvi put da mi se tako nešto dogodilo.

Stvarno ne znam o čemu je riječ, prvi put sam se susreo s takvim nečim, zato i pitam da li se netko već susreo s ičim sličnim.

Može li možda biti povezano s firewallom, odnosno portovima koje sam zatvorio, u smislu da ga Nero nešto ***e ili...? Najviše me buni ovaj net, ono usporavanje bi se još nekako dalo objasniti, ali ne kužim zašto mi browser nije htio otvoriti niti jednu stranicu, kao ni news klijent. Može biti da je to jednostavno koincidencija i da jedno nije povezano s drugim, nemam pojma.

Ništa, probat ću spržit još nekoliko DVD-a i CD-a danas, pa ću vidjeti da li je to bio samo neki quirk (iako bih volio znati kako i zaštoje nastao), ili je nešto kronično.
gorluk je offline   Reply With Quote