Pa na njemu piše .....04XX.. , ne sjećam se točno koji XX jer nisam zapisao, a sad mi se ono baš neda skidat cooler da ga poslikam..
Mislim ako je to stvarno neka cool stvar i budem, tko hoće može doć do mene da se sam uvjeri (tko je spreman to vadit van i slagat ponovo naravno)
Edit:
U biosu ne mogu nać mogućnost da se mijenja FSB u malim koracima, ima ponuđeno 100, 133, 166, 200. Ali zato množitelj mogu mijenjat. Što preporučujete kako bi bilo najbolje stavit. Pošto ne mogu mijenjat FSB u malim koracima (jel to možda do biosa), onda imam strogo kvantizirane taktove. Kušao sam malo na 200x10 i radilo je u redu koliko mi se čini, superpi se poboljšao za 1 sec ali nisam provjeravao stabilnost detaljnije. Sada ako bi probao 200x11, to bi valjda još bilo u redu, krajnji takt bi mi bio svega 15ak MHz veći od stocka...
Edit 2:
Sve OK, n00b je uspio nać i kako se mijenja FSB. (I hvala ljudi na pomoći u svakom slučaju). Kad ubodem neko drugo napajanje malo ću se i detaljnije igrat. Svejedno ako imate kakvih komentara ja sam se sav u uho pretvorio.