ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Autor Deathwish
Hmm karijera vezana uz hardware, tom i ja težim,e sad problem je di naučiti ono kaj trebaš,recimo mene najviše zanima arhitektura procesora i graf kartica,što je jedan od razloga što sam upisao fer,no uz par predmeta koji su baš u području koje me zanima većina ostalog je matematika,ono što smo učili a da me baš zanimalo je bilo asemblersko programiranje RISC i ARM-a,te nešto operacijskih sustava(tj osnove rada istih),e sad nadam se da će na višim godinama bit veći broj izbornih predmeta jer sad slušam već 4vrtu matematiku 
anyway u lijepoj našoj mislim da najviše šansi za Hardware karijeru kao menađer neke IT firme ili nešto slično,teško da ćeš izmislit čudo neviđeno bez solidnih financ sredstava...
|
pod pretpostavkom da se zelis orijentirati na grafe i procove zbog želje razvijanja istih... u RH si 0 bodova. doslovno. nemaš kaj. možeš pisati za neki časopis i dec it. za bavljenje takvim stvarima... jao... put pod noge, završit MIT, berkley, ili što već, a onda se zaposliti u nekoj od malobrojnih firmi na ovome svijetu koje se bave isključivo time (intel, amd, via, toshiba, nvidia, ili naravno allmighty IBM). pri tome ne mislim IBM hrvatska.
ono.... prespecifično područje s kojim u RH možeš biti voditelj servisa ili nekaj takvo. ako se respecaš na neki management, onda znanja grafičkih i procova postaju nebitna.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|