Citiraj:
Autor aski
Ja sam davno rekao da je taj flavio smeće od čovjeka, najprije je pokakio Schumija, malo je kakio po Alonsu, sad napade jadnog Heikija, a na kraju sezone će Fisija napucat, smeće. A na prezentaciji je rekao kako im Alonso neće faliti, a kažu da ga je spomenuo 25 puta  Benetton se raspao posli Schumija, isto se piše i Renaultu :bye bye: 
|
Flavio da je bio pametan,Fisija bi napuco jos na kraju prosle sezone!Svi smo vidjeli sta je Alonso radio (osvojio naslov) i sta je Fisico napravio u istom bolidu (ama bas nista).Kao sto rekose nasi komentatori puuuno puta nije zasluzio da vozi.Puno gluposti valjaju nasi komentatori,istina,ali ova im je bila jedna od rijetkih pametnih
@zackoj 1994. je bilo prije 13 godina,i Schumi je tada tako vozio,ali kao sto se lijepo vidi iz ovog aski-jevog clipica,sad vozi sa dodavanjem gasa u zavoju,a to se lijepo vidjelo i u nekoliko navrata prosle i pretprosle sezone u borbama sa Alonsom.
Istina ovo sta pricate,ni meni se Kimi ne svidja previse i lijepo sam se nasmijo na komentar o onom blokiranju kotaca:"Moja greska,zagledo sam se u nesto drugo.",sta jos rec...Ja za Ferrari navijam otkadje Schumi preso '96. i nastavit cu,ali najvise za Massu.