View Single Post
Staro 18.03.2007., 02:36   #671
deskjett
Premium
Moj komp

deskjett's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
evo da i ja malo popljujem poslovanje ve-mila, a inace frend mi radi tamo za 2000kn? svaku stvar koju nemaju u ducanu a naruce je iz zagreba i ima je na skladistu (roba im dolazi sri i sub) odgovor ce biti, recimo procesor (u mom slucaju) ce doci u srijedu i on naravno ne dode, a odgovor na to je mi smo narucili i nisu nam poslali? stvar je u tome da narudbe vrse preko maila na koje ne dobivaju nikakvu potvrdu o tome dali ce tu robu stvarno dobiti ili ne i kad ja kazem frendu daj nazovi zagreb i pitaj jeli to dolazi ili idem u drugi ducan on i svi ostali se ukakju u gace i nema sanse da to provjere jer kao oni su narucili i mora doci (sto naravno ne dode) komunikacija ducani skladiste ne postoji tako da kad cekate neku robu da vam dode molite boga da vam posalju iz zg, a onu njihovu mi smo narucili doci ce u subotu to zaboravite? i jos jedan biser iz hg-spota frend je kupio cjeli komp i hard nije radio i kad ga je vratio i rekao da nevalja hard da stave novi njihov odgovor je bio da to neide bas tako jer da ce se taj kvar sad prenjeti na novi hard, di je nastupilo upiranje prstom u lika i smijanje u facu!!
deskjett je offline   Reply With Quote