View Single Post
Staro 17.03.2007., 10:37   #15
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Vidi Hamm ja sam uvijek sestri/frendu dostupan i voljan pomoci ako je nesto sa windowsom, tj voljan sam proci postupak i kod mene na kompu tako da im mogu sve reci sta trebaju napraviti prek telefona. Ali sto se tice postavljanje simensa 555 to neznam jer ga nemam, a to sto on nema uputstva jer ih je zagubio, to je vec druga stvar.

A osim toga jesi cuo kada nazoves 08009000 i biras 2 za teh podrsku, da te pita za postavljane novog webmaila birajte X... A isto imaju sve objasnjeno na netu. Pa sta im onda nekazu imas sve na netu pa procitaj?

Ti kazes nemojete pljuvati po helpdesk sluzbama, i onda kazes kako mislis da su oni placeni da lazu??? Pa ako su placeni da lazu i to rade, i ako ja znam da lazu, tj siguran sam, zasto onda ne bi pljuvao po njima? Uostalom oni su na neki nacin posrednik izmedu tvrtke i mene korisnika, i ako tvrtka ima takvu politiku kako da pljujem po tvrtki ako su oni jedini koje mogu dobit i predstavljaju tu tvrtku?

Uff sad sam se vec zapleo....

Uglavnom Hamm hocu reci da ja razumijem ljude koji tamo rade i ako im stvarno govore da lazu nek se obrate inspektoratu, moze se obratiti i anonimno...

Al eto ja kao manjina korisnika koji stvarno zove kad je nesto kod njih u problemu ne zasluzujem da me lazu.
raf je offline   Reply With Quote