ljudi ako ste ikada radili na hepldesku znate kakvi vas sve morbidi mogu nazvati..
recimo brđanin koji se sišao u grad pa je čuo što je to KOM PJU TER pa eto oče i on jer svi imaju pa ti takvom čobanu objasni nešto
prvenstveno bi se helpdesk telefoni trebali naplačivati!! ti to 5kn po minuti..znači razvodimo info telefone i helpdesk telefone
@raf..rekao si da si frendu/sestri rekao da zovu helpdesk ako im nešto nije jasno...nhf ali to meni baš i nije normalno..ako ja vidim da sam ja za nešto nesposoban i da mi nešto nejde onda se toga pustim stoga mislim da bi se nesposobna ekipa i ekipa koja nije željna učenja mogla lagano ostaviti računala/neta itd...u ostalom za sve postoji manual i to rješava stvar ali treba znati i čitati s razumijevanjem
a to što vas helpdesk ekipa iz t-coma pita dali je sve priključeno to je zato što je bilo određen broj panjina koji uopče ne razmisle logički da ako oče na net da modem/router mora biti spojen
stoga najte pljuvati po helpdesk službama ako niste radili niti u jednoj
@codiac...hebanjem majke operateru neces nista postici..on uvijek moze saznati di zivis
a to sto vam operateri t-coma kažu da je kod njih sve ok a nije to je problem tvrtke a ne njih..jer brijem si da dobiju naredbu da moraju to reci ili nema dnevnice..svi se razgovori snimaju itd...