Citiraj:
Autor Gabre
najvjerojatnije ću se odlučiti za jedan program za filmove, a drugi za ostalo...
|
Odluči što ti je god volja, ja ti samo predlažem dosta dobar (i provjeren način). Da ti objasnim malo detaljnije kako to izgleda:
S Movie Collector Pro katalogiziraš filmove s detaljnim podacima (coveri, sadržaj, glumci, redatelj, producenti, detalji o samom izadanju itd.), dok Where Is It koristiš za SVE što imaš na kompu / izvan njega. Čim spržim disk i Nero mi ga izbaci, samo ga vratim unutra i importiram u Where Is It. Imam nekoliko kataloga po defaultu otvorenih u WII - MP3, Filmovi, Posao, Gluposti itd. Tako imam bazu pomoću koje u svakom trenu znam na kojem disku se određeni file nalazi, odnosno u kojoj košuljici u CD koferu se koji disk nalazi.
Koristio bih WhereIsIt za sve, budući da je IMDB plugin ok, no MovieCollector je dalkeo bolji, i pruža neke jako dobre funkcije (a ima i super HTML export).
Dakle, Where Is It pod obavezno, bolji katalog softver nećeš naći, a moja preporuka je da probaš na 10 minuta i Mobie Collector Pro, i vidjet ćeš kako su ta dva programa dosta različiti, te kako se jako dobro nadopunjuju.