16.03.2007., 23:42
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor morph
Vise nego 3 puta toliko
Ma meni se kod whereisit-a svidja mogucnost sto mogu imati jednu aplikaciju za katalogizaciju svega, a ne 6 programa - preglednost mi je zadovoljavajuca.
Makar evo sad kad si napisao da si zadovoljan, sve si i ja nesto razmisljam o tako necemu.
Gledam malo screenshotove od all my moviesa i ne izgleda lose, cini mi se boljim od Movie collectora koji me nije bas odusevio.
|
200 sam rekao malo...  želim imati specijalizirano arhivu samo za filmove... a whereisit je odlilčan za ostalo..
Citiraj:
Autor Ladybug
I ja ti preporučam Whereisit, a pomoću tog IMDB plugina fino si downlaodaš i covere i kratki sadržaj filma, i kad gledaš thumbnailove koji su flagged kao "filmovi", sve fino vidiš da je milina, nemre ti se ne sviđat
http://img149.imageshack.us/my.php?i...ntitledtc7.jpg
a i kako morph kaže, imaš katalog za doslovno sve kaj imaš na kompu i izvan njega, and everything is only crtl+F away 
|
probat ću sa tim pluginom...
Citiraj:
Autor gorluk
Jqa koristim WhereIsIt (općenito za katalogizaciju, IMHO daleko najbolji katalogizator), te Movie Collector Pro. IMHO izvrsna kombinacija - s WhereIsIt-om u svakom trenu zna gdje mi se nalazi koji file / disk, a Movie Collector Pro ima razne opcije (možeš birati nekoliko baza podataka otkud će ti se skidati coveri, informacije itd itd.).
|
najvjerojatnije ću se odlučiti za jedan program za filmove, a drugi za ostalo...
Citiraj:
Autor joga bonito
Ja sam sebi napravio u Excelu i najbolje je sam sebi napravis kako zelis ako znas radit malo bolje s Excelom napravis si auto filter i ako znas koristit formule napravis da ti sam izracunava koje si filmove pogledo koje ne to sve se da napravit ja sam sebi napravio ad mi sam izracuna koliko komedija imam,koliko akcija,koliko sam filmova pogledo a koliko ne i ostalo!
P.S. ako neznas ili ti se nead pravit poslat cu ti ja primjerak moj i samo promjenis podatke a imas sve sta te zanima??
|
ne znam sam... 
slobodno pošalji na gabrijel@rocketmail.com stavi neki upečatljiv subject na mail da skužim što je hvala
|
|
|