View Single Post
Staro 16.03.2007., 15:56   #17
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Samo da spomenem što su mom starom napravili. Vozio je 72 km/h gdje je ograničenje 60 km/h. I sad oni počnu trebate platit ovolko onolko, moj stari ono dajte nemojte, pa zbog 5 km/h. Još onak počnu navaljivat da plati odmah. Moj stari kaže ne dokud mi pare sad tu, kaže piši. I sad prolazi ti Mečka neka ziher je sa 90-100 km/h prošla pored njih (mjesto je na jednoj ravnici - oni su normalno skriveni u nekom dvorištu), kaže moj stari kao pa zašto njega niste zaustavili kao kolko je on brzo vozio. Kaže bahati "Vozi i ti Mercedes pa te nećemo zaustavit". Vraća mom starom dokumente i kaže mu da će mu sad svaki put pisat kad ga zaustavi, napravio on prekršaj il ne.

E sad jednu večer ponovo zaustavi onaj isti bahati iz prve priče. Stari i stara nemaju pojaseve zavezane. Nisu vozili brzo. Ovaj vidi mog starog traži dokumente i odmah piše. Moj stari šuti. Vraća ovaj dozvolu i zapsnik. Moj stari šuti, zaveže pojas pogleda kaznu i dobaci mu (bahatom) "Da' bogda za kruh nemali". Samo je objesio facu.

Trebali bih malo se naučit ponašanju, ne kažem da su svi takvi. U oba slučaja je moj stari kriv - ali izjave poput vozi i ti Mercedes, stvarno nisu na mjestu. Nije ni u redu ovo što je moj stari njemu rekao - ali kad razmisliš malo drugo nije ni zaslužio.

Uglavnom, nakupio oko 1500 kn kazni.
tutix je offline   Reply With Quote