od strane nase nam tako drage milicije..
Imao jucer navece neke obaveze za obavit i na povratku kuci zaustavi me policija. Nisam ih ni skuzio bili skrveni izmedju autiju. Bahato me trazi dokumente kao da sam neki teski kriminalac. Pita me da koliko sam vozio, ja velim 50, on na mene NISI SIGURNO. ja njemu opet "nisam ni puno vise" i trazim ga da mi pokaze radar. na radaru 56, ja velim da sta ce za to pisat kaznu da je to u njihovoj toleranciji. Na kon tog poceo trazit trokut, uze, rezervne zarulje, prsluk. naravno sve je stimalo onda je poceo kruzit ponovno oko auta i konacno nasao nest da mi napise kaznu. Nisam imao nalijepljenu onu okruglu naljepnicu od tehnickog pregleda. Zamisli koja pizd*a. Ja odmah izvadim naljepnicu i nalijepim je. Velim mu da mi to nitko nikad nije rekao da to moram nalijepit niti me itko ikad to kontrolirao, da sam parsto puta presao preko raznih granica i nitko nista. On sav veseo kako mi je nasao nest i ide pisat kaznu. velim ja "pa zezate se, necete mi valjda za to pisad kaznu, pa sve stima, nit sam vozio brzo nit nista". Pita hocu li platit odmah (na sta ja odgovaram NIKADA) i veli mi "GOSPODINE NISTE BILI DOVOLJNO FLEKSIBILNI" (mamu vam lihvarsku sad bi jos i mito iznuđivali). Kad je poceo pisat ja poludio, poceo galamit, psovat im sve po spisku, zamalo sta ih nisam poceo tuć. LUD LUD. (sta je najbolje ni oni je nisu imali) Naravno kad mi je rekao da potpisem zapisnik da sam odbio i rekao mu kud da si ga gurne i da sljedeci put kad ih vidim na cesti da cu ih zgazit.
da covijek ne povjeruje kakve se gamadi ima.
Naravno zalbu sam vec napisao i poslao.