Citiraj:
Autor buljo
Koji tečaj ti Horza predlažeš, da bi imao na papiru ono što znam ovako bez papira i to nitko ne zna i nema uvid u to?
|
Potpuno je svejedno sto ti netko predlaze, bitan je tvoj cilj i zelja, tj. afinitet.
Recimo, ako je hardver u pitanju, a radi se o osobi koja jos nije presla u profesionalan odnos, ja bih vise isao prema A+ tipu tecaja, a manje na neke jako usko orijentirane tecajeve jer je pitanje sto ce se sve promijeniti dok osoba ne pocne raditi.
Isto tako, ako je OS/aplikacija u pitanju, isao bih prema svojim afinitetima. Danas je mozda i bolje poloziti neki linux certifikaciju jer ima itekako puno firmi koje traze linux ljude, a s druge strane ni MS nije los, ako se uzme kao start, a ne kao "ja znam".
Jos jedna digresija: kad covjek pocinje raditi, malo firmi ocekuje od pocetnika cuda. Sve vise firmi zaposljava nove ljude i skoluje ih, a skolovanja ima raznih (najveci dio njih je potpuno nepoznat siroj publici). Isto tako, dobar dio takvih skolovanja je apsolutno nepristupacan privatnim osobama.