View Single Post
Staro 15.03.2007., 19:26   #99
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Čovječe, stvarno postaješ naporan. Hoćeš da odemo do javnog bilježnika po potvrde? Ono, Horza je na početko ovog cijelog threada napisao da neće biti nikakvih zabrana, svi to zaborave, ti se javiš osam godina poslije s nekakvim teorijama zabranei zavjere (na osnovu toga što niti ne znaš pročitati kako spada ono što piše), ja ti potvrdim ono isto što je Horza napisao, a ti opet po svome. Ne znaš čitati ili se samo praviš grbav i tjeraš po svome? To gore se odnosi na razgovor između mene i Jelca o tome kako spriječiti pijane idiote da se regaju subotom navečer i ***u mater Jelcu i meni. I uostalom, to se tebe i ne tiče.

I na kraju krajeva, ako i ikada budemo htjeli napraviti tako nešto a želimo čuti mišljenje forumaša o tome napravičemo anketu. Do tada, s obzirom da je ipak ovaj forum nama na duši, našem privatnom vremenu, volji i želji da radimo ovako nešto - mislim da mirne duše možemo samostalno odlučivati o reputaciji, pravilima, korisnicima itd. Ne prozivam sada samo tebe, no baš je divno slušati žalopojke raznoraznih posebnih slučajeva, to bi trebalo ovako ili onako, a kada treba nešto zapeti i napraviti, nikog nigdje. Ili ne daj bože, napraviti svoj forum, stranicu i sve to održavati, slušati sve ovo što mi slušamo i pokušati to sve držati na okupu. Zato, mislim da oni koji su napravili sve ovo imaju pravo odrediti pravila, postaviti stvari i točka. Nema rasprave o tome. Ili tako ili www.internet.com
tor je offline