Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 25.11.2003., 15:52   #564
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ah...Pan je u tom kraju postao popularan od kad su po dućanima špilali nekakvu nagradnjaču i degustacije.

A prigorci si budu prije bubreg odbili neg propustili besplatnu pivicu
To znam iz prve ruke-vidio sam "sopstvenim očima"
Mislim-marketingu svaka čast...frend je čak dobio nekaj na nagradnjači i čestitku za rođendan.

A Heineken mi je oduvjek bio teška šuga...nikad mi nije pasao.
Ja volim hladnu vupi a on meni nije hladan ni kad ga stavim u zamrzivač...
Ali ga žena voli pa moram bit kuš...

Ja žuju iz navike i ori-điđi Budweiser iz gušta.

Vina kad ih pijem-volim izabelu/čistu/,obožavam pravi cviček,rizling i graševina su ok.

Eventualno Remy Martin...
a kak vam sedaju:ritoznojcan,dobrovoljcek,mirogojcek,direktor,tudum,stolno belo by vrecica(plesivica?) .....kukil=ke morete rigati vu dalj posle takvih degustacija???zadnji put kad sam slavil "majmunovo"bila je sljedeca situacijaojeli smo 28 pari cesnjofki s krumpacem i kis .zeljem ,spili 16 buteljki od belega,rosea,pak do crnega,obisli smo pogranicnu zonu sa jedne i druge strane Sutle,stukel sam 5 jadnika koji su mi se nasli na putu do sanka,u Dubravici sam zrusil pol birtije i sam sebi razbil bradu na sanku...onda sam se zvrnul s peglom na bok...male se streznil,vratil ju na kotace...pogural da zapali i dosel doma u 0300......tadaaaa..di si pas ti mater pijanu,vec te je triput milicija iskala..(prijateel kaj bi zmenom stel piti,al je zakasnil...3 put me je "privodil" za squaw,he,he..)misla sam da si se razbil.....ko jaa,ma NEEE..sam smo male .........aujutro na boku pegle izdajnicko blato do krova i otisci mojih papki po njoj.... i onda metar dana price.....ak je Mitzek imal show program po prigorju i okolici...sad smo mirni jeno 2-3 godine...he-he......mislim strasno za procitat a kamoli vidit uzivo!!!!!!e,da 3 bluvanja sam preskocil i ostavil za kraj!!!hick! a kaj da nis jel...jos bi u Vrapcu pral obloke z nogami i zical za kiflu!!!
mitzek je offline   Reply With Quote