View Single Post
Staro 14.03.2007., 08:05   #9
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor zah3b Pregled postova
a jel mogu jednostavno u taj utor di je trebao ici potrgani pin sa proca ugurat komad zice?(tako da dotakne ono mjesto di je zalemljen pin)
možeš i raditi će ako je žica čisti bakar i ako ju ne naguraš ko da krpaš osigurač onak... treba biti fino napravljeno.
problem je što postoji mogućnost da ta žičica u tom slučaju propadne (nagura se u socket prilikom zaključavanja procesora u socket.... to je ono kad onu ručicu na socketu potegneš). uglavnom, moguće je, preporučam lemljenje, obavezno na finjaka, dakle bez glupiranja jer nije samo bitno da ima kontakt, nego da i taj kontakt ima dobru vodljivost tako da ne bi bilo nepredviđenih posljedica.

inače, lemljenjem sam složio 2-3 proca P4 generacije, par athlona K7 generacije, a naguravanjem bakrene žičice u socket samo jedan celeron 533 (i to je radilo kakvih godinu dana).

btw, ni u kojem slučaju ne koristiti stvari poput alu-folije ili neke žičice od raznih slitina ili materijala koji nisu čisti bakar. može se desiti da ne radi uopće, ili da dođe do zagrijavanja te žce (jednom mi se desilo i onak... rastalilo socket... ili ga samo skurilo?... ne sjećam se više...)

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote