Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Sygate Personal Firewall Pro - za mene najbolji firewall, godinama radi tiho i bez ikakvih problema. Sučelje mu je malo spartansko, ali to je najmanje bitno jer posao radi bez greške. Instaliraš, namjestiš i kao da više ne postoji. Jede svega 5-10 MB RAM-a, vrlo brzo se diže u startu,... Zasad uz njega i NOD32 nisam pokupio apsolutno ništa, a nema gdje nisam zavirio na netu. Šteta je samo što se više ne razvija...
potpis
koristim ga vec jedno mislim 5 godina nikada problema
vi onda očito radite na 56k, meni je sygate bio prva liga sve do trenutka kopiranja malo više podataka preko LAN-a, a tada je počeo divljati (uzrokovao abnormalno veliko zauzeće procesora i povećano korištenje memorije).
comodo mi je onako, ok, ali je isto neki problem bio. najprije mi je zauzimao 50% procesora, a kad sam to riješio, onda je počeo neke druge probleme uzrokovati (mislim da se rušio, ili nešto tako)
outpost i kerio mi izgledaju najkvalitetnije napravljeni, ali pošto mi je outpost restartao komp nekoliko puta, a kerio se nekoliko puta srušio kod otvaranje conrol panela, vratio sam se na dobri stari ZA, sa njim nisam imao nikakvih problema, a ako bi nešto iskrslo, rješenje bi bilo logično i na nekoliko klikova udaljeno, imam samo jednu zamjerku, u free verziji ima stvarno malo opcija i nije baš puno podesiv, ali koga briga, za kućnu upotrebu je dovoljan.
edit:
netko je spominjao izgled noda. o ukusima/izgledu se ne raspravlja!! meni je nod po izgledu prva liga, ljepši od ostalih, jednostavan, bez previše filozofije, a još je bitnije kako radi, još sam u transu od kad sam ga instalirao i podesio, ne mogu doći sebi.