Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 24.11.2003., 23:40   #558
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
TO TE JA PITAM!!!!

Citiraj:
Originally posted by Isus
Pocnes sa zujom,nakon dve tri predjes na prave gemiste, imas casu od 2dl do crte ide vino prek kaj stane vode,nakon nekog vremena ti s eneda vise mjesat i sam vleces drito iz flase.
Nakon kaj udjes tam di si nameraval odes do sanka po zuju.

Ak po mogucnosti pijes Simfoniju, sledec jutro te tak glava boli kak da si z njom zidove rusil, ne pomazu andoli i ine pizdarije, digen te pileca juhica a ak ne celidan tisne i puno vode pomogne.

Vlasitito iskustvo..
to su riječ pravog ZNALCA!! a ne ovi kvazi pijanci kaj jednu pifu cicaju pol večeri!!!(buju se sami prepoznali ,da ih ja ne cinkam!!)

i na kraju dragi moji Žderonje...večeras sem ima sekeli z restanim+domače pečenice......zval sam i Amdejca .al je rekel da se je rešil babe pa da nema smisla jel takl i tak pustoši po pušnici i pilnici...Jelc je saf u novoj grafulji,Horza je neutješno zaljubljen i zagubljen negdi na pol puta ....,Rak šerafa po nekakvom hardweraju il se kurči okolo sa novim Centrinom..(o dadadada....sjeti se Rak kaj sam ti poželil!!)Paske je povečeral kod punice pa baulja negde između TERMINALA I STADIONA...a ja nemam s kime iti piti!!!!! bem ti jad!

I ONDA NEŠ PIL!!!!

a sekeli je žeeeden!!!!!

Petek molim da se žderonje jave i okupe na starom mjestu da obnovimo Zavjet našem bogu(reš kožici polevanoj z pifom i vinčekom da se ne svadite!!) i da prepišemo recepte!! HA,MOŽEEE???
mitzek je offline   Reply With Quote