View Single Post
Staro 13.03.2007., 15:34   #1
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
(riješeno) Logon screen - nema accounta za odabrati

Nova instalacija windowsa xp (SP 1) na cisti disk, svi driveri instalirani, sve aplikacije instalirane - ostalo je samo jos podesiti neke sitnice. Od instalacije windoza do maloprije jedno 30-40 restartova bez ikakvih problema (kako to vec ide nakon instalacije drivera i nekih programa).

I nakon jednog restarta, vidim da je izgled windowsa drugaciji od onog kakav je bio prije restarta. Skuzim da je umjesto accounta "B" (sa administratorskim ovlastima) koji sam stvorio kod instalacije i koji je dosad uvijek bio aktivan odabran administrator account.
Hocu pod user accounts promijeniti account i account "B" tamo ne postoji.
Medjutim osim user account imam u control panelu opciju user account 2 i tamo account "B" postoji. Kao sto postoji najnormalnije i u Documents & Settings.

I sad ja "pametno" odlucim disableat Administrator account misleci kako ce onda automatski odabrat account "B". No desila se pizdarija - prilikom ulska u windowse javlja se logon screen na kojem nemam accounta za odabrati i ne mogu u windowse.

Ako netko zna rjesenje osim reinstalacije molim ga za pomoc jer sam pri kraju sa zivcima - u zadnje vrijeme problem za problemom, a stvarno nemam zivaca sve ponovo instalirati.
Samo napomena - ovo pisem sa druge instalacije koja je na drugom disku, znaci imam pristup ovoj instalaciji u kojoj je problem.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 13.03.2007. u 16:40.
morph je offline   Reply With Quote