View Single Post
Staro 13.03.2007., 11:39   #15
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor B-Link Pregled postova
Thedream
Kaj kažeš na gamericu jesi osjetio neku razliku??
@stripy..dobro,ne možeš na temelju svoje subjektivne procjene i nekakvog straha i animoziteta prema gamer predznaku rušiti vrijednost cijele serije..pa fatal1ty je ako nisi znao nick od gamera. .pa šta..kartica košta 1300kn..najbolje da ne valja..razlike između gamer i xmusic u biti i nema,osim nekakve komercijalne..pa su driveri možda malo za igre optimiziraniji,dok je kako i sam Creative navodi,xmusic bolji za music creation..vjerujem nekakav studio da dobiješ ili imaš za skinuti...za xmusic..za kreiranje mjuze..

Blink..koju god da odabereš..ne možeš se zahebati..vjeruj mi..ovo ostalo su ti čisto ljubomorne provale tipa..Audigy ova ona,bolja od X-fi...jednostavno nije i nikad neće bit..Audigy procesor je naspram X-fi-jevog zastario..ovo je nešto najmoćnije u zvuku danas..barem u ovom cjenovnom segmentu..ne govorim o profi karticama..

Razlika je golema,doduše..ja sam ti imao dosta solidan i onboard..Realtek 7.1 koji je gurao EAX 1 i 2.0..ali vjeruj mi od rasterećenja kompa u igrama totalnog..šta se zvuka tiče...popališ sve gluparije..uštimaš si malo EQ na Creative Volume Panelu i šibaj..prava razlika bi se tek trebala osjetiti na 5.1 sistemima...ja sam na 2.1 pa sam malo ograničen tu..ali sa jednim prosječnim Logitechom X530 i Xgamerom bi mogao čuda radit..

Pozdrav od thedreama..
thedream je offline   Reply With Quote