Prije svega mislim da će ova sezona biti full zanimljiva jer kao prvo više nema mog ljubimca Šumija i nedostajat će mi, ali ova rošada koja se desila će full poboljšati napetost u F1. Alonso u McLarenu će izvuci puno vise nego Kimi jer Alonso voli testiranja za razliku od Kimija a i ne vozi se na rubu snage bolida već više hvata pravilnije putanje što mu omogućuje da bude brzi kroz zavoje a istovremeno nježniji prema motoru. Opce je poznato da Kimi nije od testiranja i da ne daje dobre povratne informacije boksu što je i Ron Denis iznio nekoliko puta a Ferrari je ipak naviknut na veliku suradnju sa vozačima jer MSC nikad ne bi napravio to što je da nije bilo dobre komunikacije niti bi Ferrari bio danas tu di je da Michael nije živio sa i za bolid što ljudi za Kimija pričaju da nije tako no viditi ćemo i zbog toga dajem prednost Masi a i ipak već ima iskustva sa Ferrarijem no ipak je Kimi realno gledano bolji vozač na stazi... Renault se trebao riješiti Fisica no nerazumljivo mi je da mu i dalje daju šansu, Kovalainen će po mojoj procijeni biti na kraju bolje plasiran u prvenstvu od njega. Ma ima milijun stvari koje su interesantne i zato jedva čekam da sezona počne.....