Kupio pred tjedan dana, softmod prošao, nema artefakata.
Istina za rad bez problema (pokretanje ATIjevi demoi etc, odredjena rezolucija pri restartu, a ne ponovna konfiguracija etc.) morao sam učiniti čistu instalaciju Windowsa.
Subjektivni dojam 2D je da je slika nešto bolja (svjetlija, oštrija - bez ikakvih podešavanja) - ranije sam imao Ge Force 2MX, a za 3D se jasno ne može porediti obzirom na generacije kartica.
E sad, ako biste naveli kakve brojeve u FMArk 2k1 i 2k3 da mogu usporediti jer ovako odvrditim test i znam isto što i prije.
Priznajem da mi 3D i nije toliko bitan jer sam zaostao na AOE, novi Commandos je čista kaka, ali dobro dodje kad me posjeti nećak. O dodacima da ne pričamo, konačno mogu pošteno pogledati film s kauča i zaspati na pola bez da me poslije bole ledja i naniže.
Usput ako imate kakve savjete, jel' potrebno flashat BIOS, postoji li kakva caka i možda najvažnije da li da uzmem 17'' TFT (nedostatak prostora) ili mi je još uvijek moj 19'' CRT bolja opcija. Za sve to imam vremena još koji mjesec dok ne dodje podmladak, a onda adio novi Athlon, bit će pelene primarne.