Tema
:
Koji mish imate?
View Single Post
12.03.2007., 11:29
#
1
stigla
Jeftino pržim komponente
Moj komp
Datum registracije: May 2006
Koji mish imate?
Samo me zanima kojeg pacova imate
Posjedujem računalo sa procesorom Pentium D sa dvije jezgre od koje svaka od navedenih ima 1 MB cachea frekvencije 2.66 GHz hlađen Intelovim hladnjakom na tri tisuće dvjesto okretaja koji se drži na majci ConRoe945G-DVI. Nadalje imam 2x512mb rama Corsair Value na 500 MHz u dual chanellu. Posjedujem i solidnu grafičku karticu koja bez problema pogoni sve što igram, ATI Sapphire X1600 Pro sa 512 Mb klokane jezgre na 700 MHz i memorije na 650 istih. Slušam Aiwine zvučnike SX-NSZ202 sa zasebnim pojačalom koje je uštekani u matičnu ploču sa 8 kanala od kojih su korištena navedena dva. Po noći na glavu stavljam slušalice po imenu SONY MDR-P70 ili SontecoveCD-750. DVD-e i CD-e mi čita i peče ASUS čitač kojem se ne sjećam prezimena. Posjedujem i flopi (koji je zbog nedavnog kontakta sa podom iz prilične visine prestao izvršavati funkciju kojoj je namijenjen), ofarban u crno da bi pristajao crno-crvenom Deluxovom kučištu u kojem se nalazi većina navedenih komponenti, te na koje je prikljućen bešumni Spireov svijetleći hladnjak plave boje. Podatke pohranjujem na tvrdi disk Segate Barracuda sa 80GB skladišnog prostora koji se koristi ATA načinom povezivanja, te Seagate Barracuda 320 GB koji koristi SATA način povezivanja. Potrebne namirnice stalno gladnim komponentama isporučuje nepoznato napajanje (pretpostavljam MS) poznatog modela: KY-280ATX snage 400 W. Desna ruka mi dira Geniusovog Erga 525 laser gaming pacova. za unos teksta mi služi tipkalo Logitech Y-SU61 koje ima debele tipke. Gledam u monitor marke lg, modela 563N starim dobrih 7 godina, te će biti zamijenjen novim 19 ili 20 inčnim LCD monitorom, po mogućnosti velike rezolucije i pristojnog refresh ratea.
Pentium D 2.66 GHz dual core
Corrsair Value 2x512 MB
ATI Sapphire x1600 PRO 767 MB
Genius ERGO 525 Laser Gaming
Seagate Barracuda 320+80 GB
stigla
Vidi profil
Otvaranje web stranice stigla!
Pronađi još poruka od stigla
Moj komp
CPU:
Pentioum D 2.66 gHz Dual Core