Citiraj:
Autor Codiac-
pa oce mi li cuti opis  kako je to izgledalo evo ja nisam bio nijednom na takvom testiranju pa me zivo zanima 
|
imaš pun kufer i osamsto testova. testiranje traje 4 sata.
prvo ti je test tipa: pas - mačka, krava - a) stol, b) auto, c) konj, d) cvijet. onda ti slijede testovi slični ovima kaj su na internetu, onda testovi osobnosti, pa neki testovi sa brojevima. e onda ti daju pauzu od pola sata. nakon toga kreću pitanja tipa: "osjećam se često depresivno" zaokruži odgovor - da, ne znam, ne, da imam moć donositi zakone, zabranio bi: retardiranim osobama da rađaju djecu, nisam siguran, uveo bi smrtnu kaznu. i takvih pitanja imaš ravno 180
e onda ti slijede nekakve igre tipa imaš stolicu (koja predstavlja tvoj život) pa trebaš nabrojati što sve čini tu stolicu stabilnom - tu nabrajaš osobe, aktivnosti, i sl. slijedeći test ti je neki totalno sj* test jer imaš jako malo vremena, a trebaš od dva pojma prekrižiti ono što nisi. npr. između smušen i ljubazan, pa onda srdačan i depresivan, depresivan i smušen... i tako u nedogled.
na kraju imaš izjave, tipa "ja sam....." i trebaš 20 puta napisati što si. pa onda "najviše me smeta....", "trebalo bi....", "ne smije se..." itd..... između ostalog trebaš nabrojati jedno 15-tak svojih osobina, kojima si ponosan, afkors.
ja sam se toliko iscrpila na prvom dijelu testiranja da sam ovaj drugi već laganini zaokruživala nasumice odgovore i pisala gluposti. nakon testiranja kada sam došla na posao, glava me toliko boljela da mi je bilo zlo. ma....