View Single Post
Staro 12.03.2007., 00:57   #204
MarcoB
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
8800gts problem

e cao ljudi pratim forum vec neko vrijeme neregistriran sve pohvale naravno ali evo sad nazalost moram se i ja regat...zasto nazalost slijedi u nastavku
uglavnom nedavno sam uzeo komp konfiguracija je ovako nesto
soprano dx, enermax liberty 500w,gigabyte ds4, 2 gb ram geil na 800, xfx 8800 gts narucio iz njemacke sve fino
xp sam instalirao sve super radilo nego sam ga odlucio ovih dana formatirat zbog neki gluposti i kad sam ga digo pojavio mi se problem sa grafickom...
nece da je prepozna, drivere od maticne sam instalirao i u device manageru mi se pojavi graficka ali sa onim upitnikom uglavnom treba je instalirat ali vga device je tu...
e sad kad pokusam instalirat nece da je nadje ni sa xp cd-a ni sa najnovijih drivera nvidie...kad pokrenem spomenute samo mi kaze da ne posjedujem nvidinu grafu bla bla...
uglavnom komp nece da je pozna a prije formata je radila u biosu sam stavio sve na default kako je pokrenuto i radilo
probao sam je vadit iz pci slota pa je vracat i dalje ista prica
jos sto imam u planu da je premjestim na drugi pci slot ali to cu sutra jer moram pomjerat disk jer je ogromna...
pa eto ako netko ima neko rjesenje i vec dolazio u kontakt sa ovakim problemom nek se javi
sva rjesenja su pozeljna...eto toliko od mene unaprijed zahvalan
MarcoB je offline   Reply With Quote