View Single Post
Staro 11.03.2007., 23:23   #68
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
naravno da nosim, rakiju kao antiseptik, i kuleneovu seku jednu jer kak cu ja to na slamku umrijet ću od gladi, naravno nosim i čakiju jer hebo bosanca bez čakije .... uglavnom mislim da će u sobi bit veselo
Hehe,svaka čast,tako treba...

Nego da te ohrabrim malo,nebu to bolilo nešto...a ako i bude,ono poslije operacije;ti se deri i arlaučiii... Onda kad ti daju tramal,tramadol,ketonal ili slično za bolove,ako ne prođe,opet arlaučiii... Onda dođe doktor,kaže sestrama : "šta je ovo,pa nije bolnica španjolska inkvizizicija..." onda ti fino rokne fortal ili demorol - pola muskularno pola intravenozno;i onda si miran ko bubica i sve ti zvjezdice i ptičice lete oko glave...

Inache ja sam bash danas bio vanredno na traumi jer mi je doktor bio dežuran;poslao me na hitni trakt kao da izvadim list za hitnoću;i ajmo odmah onaj priručna operaciona sala u HMT-u (dakle nije glavna operacijska);dođe sestra Biljana,opere mi nogu,pripremi me dakle,i brez anestezije i ičega 6 komada -to je naša nada - her dokotr Kirin mi ih odvrne,6 fiksatora... 1 je malo bolio;onda ova 3 skoro ništa i 2 zadnja ***enoooo...ali potrpio sam,dobra je bila Biljana pa nisam hito arlaukat...

Inače i prošli put mi fiksatore vadili na živo;ali nije mi bilo bolilo ovoliko koliko ovi danas...

Ma idem i sutra kod zubara;sad sam jak i faca,odmah nek sutra čupa zub da ga ne radi,i to po mogućnosti bez ičega,samo nek mi sisatu pošalje da me gleda "lane" očima,sve ću da pretrpimmm...

EDIT : Eh da,AMD me sad sjetio...sretno ti bilo.

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote