Tema: headset
View Single Post
Staro 11.03.2007., 21:26   #15
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
ne znam kako to mislis da ih treba istekavati svaki put kad upalis komp?

meni su stalno spojene i sve se samo aktivira kad upalim komp
(to je samo ikona u sys trayu)

a i ako nisu spojene, cim ih ustekam ,one postanu 'default device' i zvuk ide na njih.... u svim programima koje sam imao do sada prilike probati.

(si skinuo najnovije drivere?
ja koristim one koje sam dobio, ali postoje 2 verzije slusalica,
one starije imaju fixan mic... pa jmozda imaju i stari driver)

vidis, ove su isto majestic 5.1 III a imaju drugi mic, valjda i hardware/software. tako ima vise revizija pa treba paziti, ove moje rade svugdje OK.

prastare _____________stare ________________ nove

a spomenuo si da ne rade bez drivera.
ove rade cim ih ustekas u komp, iako je cd s driverima jos u kutiji,
tako sam ih i probao u ducanu i kod sebe doma, driverima samo dobijes sve one kontrole i settinge, ali velim, rade i BEZ njih.

dapace, posto sam formatirao komp i install winse,
one daju zvuk vec kod instalacije, ono kad trebas upisati user name(ona lista od 5-6 user polja za upis, a tamo smo daaaleko od bilo kakve instalacije, dakle rade bez ikakvih svojih drivera definitvno)

(to mi povecava sumnju da ne govorimo o istoj seriji tih slusalica)

kvaliteta zvuka je daleko iznad ocekivane, a ja sam navikao na dobar zvuk doma i u autu pa ne pristajem na neki fuš.
necu sad pisati da su savrsene jer bi onda samo bilo hrane za trolove, ali isto tako jasno je da one nisu namjenjene audiofilima, kako zvukom tako i financijski, jer za to sto nude, malo i kostaju

5.1 u igrici?
pa hmm igram UT2004 svaki dan nekih sat, sat i pol s par frendova i tamo mi bas i ne pomaze u orijentaciji, vise se oslanjam na plain stereo.
sad jel stvar u igri ili sto drugo, mozda UT i ne podrzava 5.1 (makar mislim da je 3D EAX ili tak nes) mozda u nekoj novoj igrici to koristi fakat.
ali u UT meni samo zamara glavu... zbunjuje.

surround mi ok za gledati filmove, bilo u autu ili kuci. ali za igre, nisam imao jos pozitivnih iskustava.
vise vjerujem onome sto vidim, i to mi više nego dovoljno to make a kill

EDIT: dok sam pisao ovo vidim da i stripy uletio s istom izjavom, znaci ima jos takvih ljudi

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 11.03.2007. u 21:41.
TomRi je offline   Reply With Quote