View Single Post
Staro 11.03.2007., 15:56   #44
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Osnovna pravila dobije svaki novi član na mail. Samo one prve 4 točke, crackovi, vrijeđanje itd. I to je previše za neke nove članove jer se malo malo novi član odvaži i bez pardona traži crack. Tako da proširivanje osnovnih pravila koje dođu na mail prilikom reganja i nema smisla, jer ako ne pročitaju tih prvih par osnovnih pravila neće ni ostatak. Ovako, s naše strane su poduzete sve razumne mjere da se novog člana upozna s bar osnovnim, ako ne svim pravilima, te onaj koji se ne pridržava ta 4 najvažnija nema što tražiti na PCE-u što se i provodi. A ovo sve ostalo - kako sam i naveo. Zdrav razum i stariji članovi koji upozore moderatore na problematične novajlije brzo rješavaju problem. No, meni su strašniji stariji članovi koji su nebrojeno puta svjedočili banu nekog člana, vidjeli dobro što se smije ili ne pa mrtav hladan s ko zna koliko godina/mjeseci članstva na forumu traži ili posta crack itd...To ne može srediti ni upozoriti nijedno pravilo. To je notorna glupost i bahatost koja povlači sankcije.
tor je offline