Ajd konačno da si se probudio
U potpunosti se slažem, uostalom o tome smo već razglabali:
- u profilu navesti grad, ako nije problem i godine
- u sigu trenutnu konfiguraciju, operacijski sustav, od kada je nastao problem, nakon upgradea, zamjene, ugradnje... uostalom ono što je potrebno za troubleshooting dotičnog problema
- ako se traži pomoć za neku drugu konfiguraciju, navesti i nju
- kad se riješi problem napisati na koji način je konačno riješen, a ne napisati riješeno ili se uopće ne javiti
- reputacije davati kad je netko pomogao, kad mislite da je nešto korisno napisao, napravio...
- negativne obrnuto od ovog gore
- bilo bi dobro kad bi admin/i mogao postaviti da se po defaultu vidi od koga je došla reputacija
- naslove teme treba davati smisleno, a ne Problem!, Procjena! i sl. onda moram otvarati da bih vidio što je unutra a često mi se ne da (a vjerujem i drugim članovima). Dobar primjer je upravo ova tema, odmah se iz naslova vidi o čemu je.
Osobno ne mislim da od ovog foruma trebamo praviti private klub, čak i od noobova se da nešto naučiti, makar kroz rješavanje njihovih problema. Također reputacija nije loša ideja, osobno postovi od starijih članova, sa većom reputacijom mi ipak imaju veću težinu.
Edit: Znam da veći (sve) dio ovoga već piše u pravilima, ali netko je već pametno napisao, tko čita pravila.