View Single Post
Staro 11.03.2007., 14:49   #37
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
izmjenjujemo misljenja , sta fali tome da se nesto promjeni na bolje ?
ne fali bas nista, malo zabave u dosadnom, oblacnom danu....tko je rekao da sta fali? to sto sam rekao da je prijedlog glup? svasta.....to je naravno IMO, ako se ne slazes ne moras to prihvatiti kao cinjenicu odmah

Citiraj:
normalno da se svaka budala registrira kad zna da u roku 120sekundi moze napisat prvi spa ovaj post ak je malo brzi.

my opinion.
a cuj, ja ne vidim spamove novih clanova, barem ne precesto. ok, trznica im je obicno prvo mjesto na kojem nesto postaju ali tesko je oglas nazvati spamom na forumu koji se zove trznica.
za ovo drugo....hmm, vidio sam par trolova, sredili su ih brzo. nesto malo n00bova s glupim pitanjima ali da nisu n00bovi ne bi imali pitanje jer bi sve znali i sami tako da bi forum bio prazan bez njih. ne....ne mogu nikako shvatiti sto ti to tocno i tko smeta ovdje i zbog koga bi se trebala uvesti neka restrikcijska pravila. prevencije radi?
sve mi se cini da je....ne znam tko, ne da mi se listat postove ... bio u pravu i da je ovo pokusaj stvaranja nekog kluba, sekte ili cega vise od posve normalnih ljudi koji su eto imali srece da se registriraju prije nego su neki nesudjeni diktatori ostvarili svoje mokre snove. kako oduvijek imam "problem" s onima koji pokusavaju nametnuti neki rezim prema ostalima (valjda manje vrijednim jer su eto kasno dosli) ne mogu se nikako sloziti s takvim idejama. cak i ono o obavezno predstavljanju mi nema nekog smisla. stvarno, zasto bi mene zanimalo tko je kratkodlaki_tapir_42. ono sto me zanima vidjet cu iz njegovih postova, da li voli sve sto vole mladi ili ne posve je nebitno za mene.
greg SE je offline