View Single Post
Staro 11.03.2007., 12:30   #52
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Roba je roba, moš ti kupit neku memu od neznamkojegčajnizo proizvođača.
Sam je pitanje u koji centar bu stigla. I pitanje dal buš baš ti naletel.

To kaj u pojedinim centrima rade neki nadobudni Teh za računalstvo i sl... Koji te bljedo gleda dok neš pitaš, i napajanje traži kod sekcije s monitorima, to je druga priča...
Ve-milu se valjd isplati nać "frišku" ponudu iz srednje, za neki minimalac, oni zadovoljni jer imaju radnika za 1800kn, ovaj zadovoljni jer si odma posle škole našo posal. Kupac ispašta zbog trgovca, firma ni kriva za takve stvari.

Evo, znam likove koji se na praksi u jednom centru, dok je pauza, uzmu matičnu iz kutije i dodaju se njome preko stola, ko frizbi , il uzme tipkovnicu ( staru ) i grafulju ( novu ) i imitiraju bejzbolaše u radioni. Kad im pauza završi, isprobaju na sekund dal komponente rade, ak rade šibnu u kutiju, ak ne rade šibnu sve skupa s kutijom na pokvarene dijelove, još zakopaju na dno da se ne skuži.

U Vž-u ima 8 pc centara: Eurotrade, Melcomp, Quatro.com, Alpha-m, Kvark ( žali bože truda ić do njih ), Ben-comp, Hg-spot ( bil ,pa su ga zatvorili, sad ga više nema ), Zit, Ve-mil

U tih 9 firmi niko nema niš za vodeno, 6 centri zna svoj poso, 5 imaju ekipu za pet koja nutra radi ( lik iz eurotrade-a se ponudil da skupa složimo vodeno ), 4 imaju pošteni site gdi moš vidit sve šta trebaš bez nahodavanja, 3 imaju brzu dostavu dok neš naručiš, a samo u 1 dobijaš sve iz prve bez ikakve zahebancije. I njima se tu i tam dogodi, al na 1000 kupaca 1 ima probleme. I kad neš ne valja dobiš neku vezicu na poklon

I sad neko ko prvi put kupuje komp i potrefi ove na 8. mjestu misli uu šrot firma. Il kak te potrefe pa ti uvale smeche.

Frendici išo slagat komp jer ju hebo BIOS, flashao ga i sve i svašta, ploča je otišla u mutne vode, a njoj nisam znal kak da objanim da treba novu jer me gledala ko zadnju nadu. Reko joj da vozi komp na servis.
I đubrad joj rekla da je tipkovnica bila odštekana i da zato nije radilo. Pa pitam vas ko je tu lood? Mrdam po BIOS-u šaltam ovo ono, dolazim 2. da to slažem, flasham, i sve prek tipkovnice, a ovi rekli da je tipkovnica bila odštekana.
A svoj komp kupil kod njih sve 5, radi dan danas bez problema, i sa mukama koje je proživel, al bacanje matične na krevet i onda napajanje letjelo po njoj. Jer me neš hebalo, i us** se da sam neš shebal zaštekam sve na stolu nabrzaka, radi...
A ova imala probleme s svojim kompom 4. nosili sim tam za slaganje. Ja odustal od zahebancije s popravcima. I na kraju mene okrivila da sam ga shebal
I tak sam ostal krivac za zaribanu matičnu...
Juggernaut je offline