View Single Post
Staro 11.03.2007., 10:59   #31
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
kakvih glupih prijedloga ovdje ima, to je za ne povjerovat. i sve po onome "to sam vidio negdje drugdje". koga to iskreno zaboli? ljudi dolaze na pcex zato sto im forum odgovara takav kakav je. uvodjenje besmislenih pravila otjerat ce takve. budimo realni - gotovo svi se registriraju tek kad zele nesto reci, lurkerski dio vecina odradi vec prije. i ja sam se registrirao tek kad me neki post nazivcirao i imao sam potrebu nesto napisati. da sam morao cekati 7 dana sumljam da bi se ikada i registrirao.
druga stvar - ne bi u postocima ali dosta ljudi za koje znam da im je prvi otvoreni thread bio na trznici danas su vise ili manje aktivni clanovi foruma. naravno da ima i dosta onih koji nisu ali kome oni smetaju? nije ih zanimalo sto ovdje mogu naci i sta sad? da ih idemo kuci premlatit?
cini mi se da neki trebaju shvatiti da ovaj forum kao dosta specijaliziran uopce nije zanimljiv 99% klinaca koji su se pojavili kao posljedica hocu-internet booma i samim time nije pod odredjenim pritiscima koje imaju drugi forumi.

ako stvarno zelite restrikcije i uvodjenje nekih nazi pravila imam prijedlog za vas :
zatrazite otvaranje podforuma tipa ljubav, sex itd. ako vam upali zatrpat ce nas gomila balavaca. tada samo bump-ajte ovu temu i da vidite sto ce admini podrzati prijedlog
greg SE je offline