Nisam bas citao sve najbolje ako ponavljam nek mi bude oprošteno!!
VE-MIL u BRODU ja vise ne bi ni tom ulicom prošao.
Kupim ti ja grafu u iz siga i isto ju dobijem ne ispravnu i nakon tjedan dana skupim ja volje da ju zamijenim..dodem tamo(a stvarno se nezna tko je veći idijot u toj trgovini,ko da se natječu

) i dam liku grafu tek frajer meni "nije to bas za clockanje neznam dali će ti proći to u servisu" Reko ŠTA???
Aj mi molim te reci ODAKLE znaš šta je bilo nisi ni otvorio yebenu kutiju a i dobio sam NEISPRAVNU robu!!Opet lik kaze clockao si vam-tam,meni tlak na 448skoči.
Reko citiram "nisam clockao grafu nego sam ju namjerno micao tam vam dok je računalo radilo pa sam ju spalio jer se ne clocka bas najbolje a reko aj baš da vidim da mi ju ne zamijeniš ili ćeš dati meni novu ili će doći netko drugi sutra po nju,tako me zaboli qurac jer IMAM garanciju"
Frajeru cvike spale s glave jer nisam baš tiho pričao

Par minuta mrtva tišina u trgovini i lik kaže,zvat ćemo vas kad se vrati sa servisa(a servis je ON

)
Kad ne bi vjerovali za 3dana sam dobio NOVU grafu.
Nebi je bio takav da me ne yebase već par puta za još neke stvari.
I poslije fino naručim z-5500 zvučnike i kad su došli fino ne odem po njih pa ti prijatelju ih vraćaj nazad u zagreb i yebi sam sebi mater.
Uglavnom neću više da odem tamo jer bojim se da im ne napravim nešto zbog čeg bi majke plakale..A ne smijem ni prijetiti jer imam te neke uvijetne zbog tih prijetnji i koje kakvih gluposti koje sam radio kad sam bio mlad i LUD

IZBJEGAVATI U SIREM VIDEOKRUGU do daljnjeg,bar dok se ne zarati

U biti hoću reći da se moraš netkom tamo debelo nayebat familije da bi jednostavno dobio ono što ti pripada--PRAVO i ZAKON!!!
Od tad ve-mil zovem NUŽNO ZLO

Opsorry na dugom postu ali mnogo se lakše osjećam sada..