View Single Post
Staro 10.03.2007., 23:01   #5
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
potpisujem ovo sto je yedwy napisao. gledam svoju kantu, danas-sutra kad ubodem malo jacu graficku (cekam jeftinjare dx10 jer bas ne planiram poslije ubrzo mjenjati ista) mislim da nece biti igre koju necu moci pokreniti. za ostalo me iskreno zaboli. hoce li se nesto ripati sat ili 45 minuta ne znaci mi apsolutno nista. dual core me neko vrijeme vukao ali sam zakljucio da gotovo nikad ne radim dvije zahtjevnije stvari u isto vrijeme niti imam potrebu za time. gomila ljudi je sad uzela intela jer je brzi ali s tom brzinom ne rade apsolutno nista. vrte benchmarke i to je to. sve ostalo su mogli i sa starim konfama jer nitko nije imao losu prije toga. frend je nedavno dao 20K za komp koji radi vise manje za ukras. isao je na najbrze sto je mogao naci a da je isplativo kupiti ali sta mu to vrijedi kad radi cijeli bozji dan i kad nadje malo vremena surfa i tu i tamo zaigra nesto po pola sata.
dakle - intel brzi ali ne treba apsolutno nikome za nista. ako ces ostatkom kante pratiti proc da ga donekle iskoristis racunaj da ces do kraja godine raditi samo za komp.
amd - sporiji ali radi kako treba ono sto treba.

morat ces sam odluciti sto zelis. vrhunske rezltate u benchmarcima ili stroj koji radi ono sto ti treba zadovoljavajucim performansama za manju lovu.
greg SE je offline   Reply With Quote